Balustrade de inox Bacau

Balustrade inox Bacau

Cauti balustrade de inox Bacau, judetul Bacau? vezi modele de balustrade din inox Bacau la preturi ieftine online, si vorbeste cu un specialist pentru a cere o oferta de pret. Firma Alexia Invest SRL este specializata in balustrade inox Bacau, precum si alte produse direct de la producator, va ofera produse si servicii de calitate.


Sistemele de balustrada inox si copertine inox produse de Alexia Invest SRL sunt mai aproape de clientii din Bacau. Descoperiti cataloagele 2016-2017 pentru a contura cu claritate finisajele acestor sisteme de o eleganta si o durabilitate incredibila! Acordam garantie de 20 de ani. Realizam confectii de inox, scari metalice inox si copertine din inox, precum balustrade de inox, balustrade fier forjat atat pentru interior, cat si exterior.


Suna la 0727742735 pentru pret si alte detalii.

Modele balustrade inox Bacau

Imagini si poze cu modele de balustrade din inox din Bacau

model balustrada inox Bacau
model balustrada interior inox Bacau
model balustrada inox Bacau

Balustrade de inox interioare Bacau: executam balustrade din inox pentru scari interioare la preturi ieftine. Va oferim o gama diversificata de modele de balustrade inox cu insertie lemn precum si balustrade de cu sticla. Poti vedea in Galerie modele de scari interioare din inox realizate pentru clientii nostri.

Balustrade de inox exterioare Bacau: realizam balustrade din inox pentru scari exterioare ieftine. Va oferim o gama diversificata de modele de balustrade cu sticla la preturi ieftine, precum si balustrade inox cu insertie lemn ieftine. Balustradele din inox sunt mai ieftine decat balustradele din fier forjat.

Inoxul este un material ce denota stil si eleganta, se imbina usor cu sticla, lemnul si policarbonatul, este usor de intretinut si dureaza in timp. Deoarece dorim sa va oferim cea mai buna calitate, folosim inox alimentar AISI 304 si oferim declaratii de conformitate pentru lucrare si materiale. Modelele pot fi produse de noi insa daca exista o preferinta din partea clientilor suntem in masura sa raspundem pozitiv solicitarilor.

Specialistii nostri executa din inox: balustrade pentru interior si exterior, scari inox cu trepte din lemn, copertine din inox si policarbonat, mobilier, elemente decorative. In metalurgie, otelul inoxidabil (sau inox) este acel aliaj al otelului care conține cel puțin 11% crom in procente de masa. Acest tip de oțel este rezistent la coroziune. Inoxul este un oțel cu un continut scazut de carbon în compozitie, care conține crom în proporție de 10 % din greutate.

Alexia Invest SRL

Firma de constructii, design exterior si interior. Realizeaza balustrade de inox in Bacau.
Bacau, judetul Bacau
600008
Romania
Telefon: 0727.742.735

Luni-Sambata 08:00 - 21:00
Balustrade inox Bacau
Rating 4.5/5 stele din 11 recenzii ale clientilor.