Brazi de Craciun artificiali ieftini

Brazi de Craciun artificiali ieftini

Cauti brazi artificiali? Vezi brazi de Craciun artificiali la preturi ieftine online, comanda un brad artificial ieftin si il primesti rapid acasa!


Brazii artificiali sunt cea mai buna solutie pentru decorarea casei tale de Craciun, deoarece poti economisi timp si bani. Cea mai variata gama de modele se gasesc online, cu preturi convenabile pentru fiecare buzunar. Avantajul este ca il poti folosi mai multi ani la rand, si iti este livrat direct acasa!


Vezi aici! toate modelele de brazi artificiali disponibile.

Recomandari brazi artificiali

Pretul unui brad artificial porneste de la circa 20 Lei pentru brazi de 30 cm, 50 Lei pentru brazi artificiali de 80 cm, 150-200 Lei pentru brazi de 150-180 cm, iar brazii peste 2 m costa peste 250 Lei. Cert este ca cei mai convenabili sunt cei la 80 cm sau la 180 cm.

Brazi artificiali 80 centimetri:

Brazi artificiali 80 centimetriVezi preturi

Brazi artificiali 1,20-1,50 metri:

Brazi artificiali 1,20-1,50 metriVezi preturi

Brazi artificiali 1,80 metri:

Brazi artificiali 1,80 metriVezi preturi

Brazi artificiali peste 2 metri:

Brazi artificiali peste 2 metriVezi preturi

Avantaje brazi artificiali: acestia sunt mai ieftini decat un brazii naturali si mai durabili, il cumperi o singura data si il folosesti in fiecare an, se depoziteaza usor si nu faci murdarie in casa. Desi multi considera ca se respecta altfel traditia cu un brad natural, trebuie sa ne gandim la efectele asupra naturii, si a defrisarii padurilor.

Pomul (sau Bradul) de Craciun este de obicei un brad verde decorat, natural sau artificial, cu sau fara fibra optica. Traditional este asociat cu celebrarea Craciunului. Este adus in case si decorat cu lumini de Craciun (initial erau lumanari, dar odata cu evolutia tehnologiei, se obisnuieste folosirea becurilor led sau a diferitelor cabluri luminoase), ornamente, ghirlande, bomboane si dulciuri in perioada de dinainte de Craciun. Traditia spune ca pomul de Craciun se impodobeste in Ajun de Craciun, pe 24 decembrie. Un inger sau o stea poate fi pusa in varful pomului, reprezentand ingerii sau steaua de la Betleem.

Daca vrei sa economisesti si mai mult, iti recomandam brazi artificiali cu fibra optica, care nici nu trebuie sa ii mai impodobesti daca vrei. Acestia arata grozav asa cum sunt, si nu trebuie neaparat sa mai cumperi instalatie, globulete sau alte podoabe.

Brazi de Craciun artificiali
Votat 4.25/5 stele din 4 recenzii
54 Lei in stoc. Descriere: brazi de Craciun artificiali ieftini.
Recenzii:
Colet primit - , 15 Oct 2016
4/ 5 stele Am luat unul anul trecut, il voi folosi si anul acesta.
Perfect! - , 13 Oct 2016
5/ 5 stele Sunt multumit de produs, a ajuns repede, si ramane sa il montam.
Foarte buni - , 10 Oct 2016
4/ 5 stele Brazii sunt buni, aveti insa grija sa nu comandati pe cele mai ieftine, eu am luat la 80 unul.