TV Direct Led Tesla, 40S306BF, 101cm, Full HD

televizoare Direct Led Tesla ieftine

Televizor Direct Led Tesla, 40S306BF, 101cm, Full HD: gaseste cel mai bun pret, vezi specificatiile, citeste recenzia acestui TV si pareri clienti.


Iti recomandam acest televizor pentru ca este ieftin, pentru ca a obtinut nota 5 din 5 si este unul dintre cele mai vandute televizoare Full HD. Gasesti foarte multe reduceri pe Emag la televizoare 101 cm diagonala.

Comanda aici ! pe Emag sau citeste mai departe informatii utile.

Specificatii TV Direct Led Tesla Full HD

Specificatii: Televizor Direct Led Tesla, 40S306BF, 101cm, Full HD Momentan am gasit cel mai bun pret la Emag, la 1327 Lei cu o reducere variabila. Iti recomandam acest model pentru ca este unul dintre cele mai bune televizoare 101 cm Full HD in acest moment, va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

Pentru a vedea specificatiile complete pe Emag, click pe: Specificatii

reduceri televizoare Direct Led Tesla

Descriere: Calitate a imaginii inegalabila in categoria lui de pret, tuner DVB-C/T2/S2 pentru un pachet digital si satelit complet, canal CI+ pentru o selctie mai mare a programelor, un buton joystick pentru o navigare simpla, toate conexiunile necesare si un design elegant – caracteristici premium la un pret minim. Elegant si fiabil, televizorul Tesla din seria 3 cu ecran A+, echipat sa primeasca semnal digital si satelit, toata conectivitatea necesara, cu design versatil si pret convenabil face ca standardele mondiale sa fie mai mult decat accesibile. Vei observa imediat contrastul clar si culorile vii, superioare chiar si televizoarelor din gama de lux. Ce nu vei observa, dar isi vor face simtita prezenta, sunt ecranele de tip A+ care asigura cea mai ridicata calitate a imaginii in timp ce elimina apartia pixelilor “morti”. Si asta nu e tot. Datorita player-ului USB, caracteristicilor PVR pentru inregistrarea dispozitivelor externe, toate conexiunile necesare si serviciile de mentenanta garantate, Tesla TV Seria 3 ofera un echilibru intre calitate si pret incomparabil. Vezi mai mult S306

Televizor Direct Led Tesla, 40S306BF, 101cm, Full HD Descriere: Oferta TV Full HD.
Votat 5/5 stele din 4 recenzii