TV LED LG, 55 cm, 22MT44DP, Full HD

televizoare LED LG ieftine

Televizor LED LG, 55 cm, 22MT44DP, Full HD: gaseste cel mai bun pret, vezi specificatiile, citeste recenzia acestui TV si pareri clienti.


Iti recomandam acest televizor pentru ca este ieftin, pentru ca a obtinut nota 4.67 din 5 si este unul dintre cele mai vandute televizoare Full HD. Gasesti foarte multe reduceri pe Emag la televizoare 55 cm diagonala.

Comanda aici ! pe Emag sau citeste mai departe informatii utile.

Specificatii TV LED LG 22MT44DP

Specificatii: Televizor LED LG, 55 cm, 22MT44DP, Full HD Momentan am gasit cel mai bun pret la Emag, la 599 Lei cu o reducere 100 Lei. Iti recomandam acest model pentru ca este unul dintre cele mai bune televizoare 55 cm Full HD in acest moment, va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

Pentru a vedea specificatiile complete pe Emag, click pe: Specificatii

reduceri televizoare LED LG

Descriere: Personal TV (TV + Monitor) LG Personal TV ofera diverse metode de divertisment multimedia, cum ar fi de difuzarea de DVD-uri, internet, jocuri video si fotografii. Full HD

Rezolutia FULL HD va aduce o calitate a imaginii magnifica prin acuratetea culorilor, contrast vizual si claritate. Difuzor stereo Bucurati-va de filme sau jocuri cu sunet stereo realist. Construit cu difuzoare stereo, nu este nevoie sa mai montati boxe in jurul monitorului. DIVX HD Functia HD DivX permite redarea de clipuri video la inalta definitie. De asemenea, puteti transfera pur si simplu video prin USB. 22MT44DP-PZ.AEU

Televizor LED LG, 55 cm, 22MT44DP, Full HD Descriere: Oferta TV Full HD.
Votat 4.67/5 stele din 6 recenzii