TV LED LG, 61 cm, 24MT47D, HD

televizoare LED LG ieftine

Televizor LED LG, 61 cm, 24MT47D, HD: gaseste cel mai bun pret, vezi specificatiile, citeste recenzia acestui TV si pareri clienti.


Iti recomandam acest televizor pentru ca este ieftin, pentru ca a obtinut nota 4.43 din 5 si este unul dintre cele mai vandute televizoare HD. Gasesti foarte multe reduceri pe Emag la televizoare 61 cm diagonala.

Comanda aici ! pe Emag sau citeste mai departe informatii utile.

Specificatii TV LED LG 24MT47D

Specificatii: Televizor LED LG, 61 cm, 24MT47D, HD Momentan am gasit cel mai bun pret la Emag, la 649 Lei cu o reducere 100 Lei. Iti recomandam acest model pentru ca este unul dintre cele mai bune televizoare 61 cm HD in acest moment, va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

Pentru a vedea specificatiile complete pe Emag, click pe: Specificatii

reduceri televizoare LED LG

Descriere: 2 in 1 si montare pe perete Aveti nevoie de un singur LG Personal TV pentru a viziona programe TV si a-l folosi pe post de monitor de computer in spatiul dvs. personal. Utilizatorii pasionati de internet si de filme il pot folosi ca monitor personal. Pasionatii de TV pot chiar sa monteze monitorul pe un perete pentru a-l folosi ca televizor. Black Stabilizer si mod DAS (Dynamic Action Sync)

LG Personal TV ofera un mediu de joc profesional cu moduri de joc diferite, cum ar fi Black Stabilizer, care ofera vizibilitate completa chiar si in cazul scenelor intunecate si modul DAS (Dynamic Action Sync), care previne decalajul de intrare in cazul jocurilor alerte. Boxa stereo

Boxa stereo incorporata va permite sa efectuati un test de sunet fara boxe suplimentare. Boxele incorporate completeaza imaginile cu sunet stereo fara a fi nevoie de a folosi boxe suplimentare. Redare Divx HD Utilizatorii pot reda imediat continut video digital (Divx) pe LG Personal TV printr-o simpla conectare prin USB. Aceasta posibilitate economiseste timp si banii pe care i-ati folosi pentru a cumpara si folosi un player Divx. 24MT47D-PZ.AEU

Televizor LED LG, 61 cm, 24MT47D, HD Descriere: Oferta TV HD.
Votat 4.43/5 stele din 40 recenzii