Ghiozdane Nike ieftine

Ghiozdane Nike

Gaseste zeci de modele de ghiozdane Nike originale ieftine si rucsacuri de firma online ieftine. Comanda ghiozdane scolare, sau rucsacuri pentru excursii sau alte intrebuintari. Ghiozdanul este un accesoriu foarte important pentru elevii de toate varstele, atat pentru fete, cat si pentru baieti.


Pentru comenzi, click pe unul din cele 3 magazine cu ghiozdane de mai jos sau click pe modelele de ghiozdane preferate din josul paginii. Adaugi in cos, completezi datele de livrare si primesti rapid produsul prin curier direct acasa.


Comanda aici sau poti comanda alte modele de pe Bodosport sau Originals.

Modele de ghiozdane Nike

Click pe modelul preferat pentru a vedea pret si detalii.

Modele ghiozdane
Modele ghiozdane fete si baieti
Modele genti si rucsacuri

Logo-ul Nike arata originalitatea si calitatea indiscutabila a produsului. Un bun motiv de a cumpara ghiozdanele de la Nike este faptul ca sunt confectionate din materiale foarte rezistente in timp si se prezinta intr-o paleta diversificata de culori, daca e posibil cat mai pline de viata pentru a alunga monotonia zilnica, spre deosebire de rucsacii si ghiozdanele la preturi mai mici. Profita de reducerile de pret la ghiozdane Nike de firma pentru a cumpara cele mai ieftine modele de rucsacuri scolare. Cele mai bune perioade sunt inainte de inceperea anului scolar si de Black Friday pentru a gasi reduceri. Firma Nike este o firma foarte cunoscuta in intreaga lume. Brandul Nike este cunoscut mai ales pentru incaltaminte si imbracaminte sport, dar si pentru accesoriile de calitate. Produsele lor au fost mereu mult mai calitative fata de cele existente pe piata, desi mai scumpe. Printre cele mai cunoscute accesorii ale firmei Nike sunt si ghiozdanele scolare pentru fete si baieti sau rucsacii si gentile. Sfatul nostru este sa alegeti un ghiozdan incapator, avand in vedere ca elevii cara rechizite intre 4 si 12 kilograme la scoala si inapoi. Pentru a evita probleme de sanatate este bine sa alegeti ghiozdane practice, nu doar la moda, sa evitati gentile de umar sau cu o singura bretea, iar ghiozdanul trebuie ales in functie de masura elevului.

Ghiozdanke Nike
Votat 4/5 stele din 7 recenzii
71 Lei in stoc. Descriere: Ghiozdane si rucsacuri originale.
Recenzii:
Originale - , 12 Sep 2016
4/ 5 stele Ghiozdanul este bun, se vede ca e original, multumesc!
Foarte bune! - , 5 Sep 2016
5/ 5 stele Ghiozdanul este bun, materiale de calitate, se vede ca sunt originale.
Ieftine si bune - , 1 Sep 2016
5/ 5 stele Comanda a ajuns rapid, totul e ok.