Sepci Rap ieftine Hip Hop Snapback

Sepci rap ieftine

Sepci Rap/Hip Hop ieftine: comanda online sepci snapback sau fullcap ieftine cu forma sepcilor de baseball din stilul urban casual. Cauti magazine online cu sepci? Gasesti mai jos oferte si reduceri la sepci de rapper originale.


Comanda aici! sau vezi modelele de mai jos si click pe sapca preferata.

Modele de sepci Rap/Hip Hop originale

A trecut de mult vremea cand sepcile erau purtate doar datorita utilitatii acestora, si anume sa ne protejeze de soare. Odata cu trecerea timpului, acestea au inceput sa fie purtate in orice sezon, fiind la moda. Click pe imagini pentru detalii si preturi:

Sepci rap barbati/baieti
Sepci rap copii
Sepci rap femei/fete

De fapt, sepcile reprezinta mai mult decat un simplu accesoriu purtat de dragul modei, ci poate reprezenta si un fashion statement pentru stilul urban casual, precum si apartenenta la stilul Hip Hop. Aceasta moda a inceput sa se raspandeasca dupa anii ’90 odata cu popularitatea rapperilor si sunt populare si astazi, fiind purtate de rapperi celebri precum Snoop Dogg, trupa Wu-Tang Clan, 50 Cent sau Lil Wayne. In Romania s-a format un nou trend chiar, si anume cel al sepcilor rap cu mesaje amuzante sau parodii precum „Cocaina&Caviar”, „Tuica”, etc sau cel al sepcilor pentru perechi iubit/iubita: „King” „Queen” etc. Mai jos gasiti modele sepci rap de baieti si sepci rap pentru fete la preturi ieftine, atat originale de firma, cat si de la fime mai putin cunoscute, dar faine.

Contraindicatii: produsul nu se recomanda persoanelor hipertensive sau cu afectiuni cardiace.

Sapca este o componenta majora a culturii hip-hop si a devenit de asemenea influenta in moda urbana casual, sau a stilului streetwear. Oricine se respecta trebuie sa aiba cel putin o sapca in garderoba, pe care o poate folosi pentru a obtine diverse tinute. Avantajul sepcilor de rapper este ca se pot asorta foarte usor la diferite tinute.

Sepci Rap ieftine
Votat 4,2/5 stele din 10 recenzii
De la 55 Lei in stoc. Descriere: sepci rap pentru fete si baieti.