Bicicleta Eliptica Fitness Magnetica Zipro Hulk, Volanta 8 kg, Greutate maxima admisa 150kg: Iti recomand aceasta bicicleta fitness pentru raportul calitate-pret foarte bun si datorita reducerii pe care o poti obtine in aceasta perioada. Vezi mai jos pretul actualizat, citeste recenzie si pareri clienti si comanda online mai simplu si rapid, primesti aparatul de fitness direct acasa sau la firma/sala fitness prin curier.

Pentru reduceri: Verifica pret aici !

Reducere bicicleta eliptica fitness magnetica Zipro Hulk: Bicicleta Eliptica Fitness Magnetica Zipro Hulk, Volanta 8 kg, Greutate maxima admisa 150kg il gasesti mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Reducere bicicleta eliptica fitness magnetica: -8%.

Mai multe poze aici >>

Recenzii: pentru a vedea pareri si recenzii bicicleta eliptica fitness magnetica Zipro Hulk Click aici!

Descoperiti toate avantajele antrenamentului de fitness la domiciliu Formare in confortul propriei case este cel mai bun mod de a imbunatati sanatatea, sa consolideze intregul corp, arderea caloriilor si a scapa de excesul de greutate. Profitati de capacitatile computerului de antrenament pentru a obtine rezultate mai bune Realizati efectiv obiectivele stabilite Progresul in formarea de fitness la domiciliu depinde in mare masura de regularitatea si implementarea consecventa a obiectivelor stabilite. Computerul din trainerul eliptic Hulk furnizeaza datele necesare, datorita carora fiecare cursa este controlata deplin. Puteti seta ritmul cardiac tinta individual – dupa atingerea sau depasirea acesteia, veti auzi un semnal sonor si pictograma inimii de pe ecran va incepe sa clipeasca. Verificarea usoara a indicatiilor computerului Sofisticate, moderne si fiabile in utilizarea la domiciliu Este practic si de incredere – acestea sunt caracteristicile cheie pentru satisfactia cu echipamente de fitness utilizate in apartament. Facilitati practice: Profile de baza largi pentru stabilitate Scurgeri mari cu suprafata antiderapanta Un sistem de rezistenta functional si fiabil Reglarea confortabila a nivelului de rezistenta Manerele mobile acoperite cu spuma de inalta calitate

Comanda aici !

Specificatii CARACTERISTICI GENERALE Sport Fitness Tip bicicleta Eliptica Mecanism Magnetic Nivel pregatire Incepatori Functii Timp Viteza Distanta Puls Numar trepte dificultate: 8 Greutate maxima suportata: 150 Kg Greutate volanta 8 Kg Culoare: Negru Cauta pe site-ul nostru si alte recenzii bicicleta eliptica fitness magnetica sau pareri biciclete fitness Zipro sau folosind casuta de cautare, sau lasa un comentariu cu parerea ta mai jos, daca ai comandat deja biciclete fitness la reducere pe eMag.

Gaseste cele mai bune bicicleta eliptica fitness magnetica pe site-ul nostru, pentru a profita de beneficiile pentru sistemul circulator, respirator, pentru a slabi sau a te mentine in forma. Recenzie:

Cauti biciclete fitness? Vezi biciclete fitness, comanda online la preturi ieftine si citeste recenzii si pareri clienti. Descopera cele mai bune biciclete fitness mecanice, magnetice, eliptice, biciclete de fitness pliabile pentru casa ta, precum si biciclete medicinale pentru recuperare.

Acorda nota!

Cauta Bicicleta Eliptica Fitness Magnetica Zipro Hulk, Volanta 8 kg, Greutate maxima admisa 150kg recenzie la reducere de Black Friday 2023.