Consola Microsoft Xbox One Slim 500 GB, 2x Controller + Fifa 19, White: vezi pareri Consola Microsoft Xbox One Slim 500 GB, 2x Controller + Fifa 19, White si gaseste cel mai bun pret. Vrei sa faci o alegere buna? Citeste recenzia consolei de gaming si vezi console jocuri bune si ieftine.

Reduceri Consola Microsoft Xbox One Slim 500 GB, 2x Controller + Fifa 19, White: cauti un pret ieftin? Consola Microsoft Xbox One Slim 500 GB, 2x Controller + Fifa 19, White are pretul de 1929 Lei, il gasesti mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Pretul in mod normal e de 2023 RON, iar momentan are reducere de 10% pe https://www.emag.ro/consola-microsoft-xbox-one-slim-500-gb-2x-controller-fifa-19-white-00010fifa192xcontroller/pd/DDL81VBBM/ Va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

Mai multe poze aici >>

Realizat de Frostbite, FIFA 19 ofera o experienta de campion pe teren. Prezentarea prestigioasa a Ligii Campionilor UEFA, care va permite sa controlati fiecare moment. Experimenteaza finalul dramatic al povestii lui Alex Hunter in The Journey: Champions, un nou mod in echipa FIFA Ultimate, care este tot mai popular, ligile suplimentare, modul Career Mode si multe altele.

Jucati la cel mai mare nivel intr-o varietate de moduri in FIFA 19, cu o prezentare oficiala a meciurilor, cu o multitudine de turnee, inclusiv Liga Campionilor UEFA, Europa League, Super Cup si cu o noua echipa de comentatori Derek Rae si Lee Dixon.

FIFA 19 ofera o abordarea tactica pana la fiecare atingere, controlati in fiecare moment noi caracteristici de joc in FIFA 19. Noul sistem Active Touch permite un control mai bun, Dynamic Tactics permite mai multe setari pentru echipa, mai solide si mai accesibile, 50/50 Battles permite sporirea inteligentei colegilor de echipa si a constientizarii spatiale, fiecare provocare are legatura cu lupta pentru posesie.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip consola Hardware
Platforma Xbox One
Jocuri incluse Fifa 19
Continut pachet Cablu alimentare
Cablu HDMI
2 x Controller
Culoare Alb

SPECIFICATII TEHNICE

Unitate optica DVD-ROM
Blu-Ray
Tip stocare HDD
Capacitate stocare 500 GB
Retea 10/100/1000
Wireless 802.11 a/b/g/n
Tip alimentare La retea

CONECTIVITATE

Conectivitate Wi-Fi
Ethernet
Porturi 3 x USB 3.0
1 x HDMI Out
1 x HDMI In
1 x RJ-45
1 x S/PDIF

Click aici pentru comanda

Acorda nota!