reducere Consola Sony PS2 Slim Blue

Consola Sony PS2 Slim Blue: vezi pareri Consola Sony PS2 Slim Blue si gaseste cel mai bun pret. Vrei sa faci o alegere buna? Citeste recenzia consolei de gaming si vezi console jocuri bune si ieftine.

Reduceri Consola Sony PS2 Slim Blue: cauti un pret ieftin? Consola Sony PS2 Slim Blue are pretul de 1089 Lei, il gasesti mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Pretul in mod normal e de 1089 RON, iar momentan are reducere de 10% pe https://www.emag.ro/consola-sony-ps2-slim-blue-70879/pd/D0XHP5BBM/ Va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

reducere Consola Sony PS2 Slim Blue

Mai multe poze aici >>

Consola Slim Blue PS2 este un produs lansat de PlayStation. 

Obtineti cea mai buna experienta de joc!
Acesta este un moment critic. Asigurati-va ca aveti tot ce aveti nevoie pentru cea mai buna experienta de joc posibila.

 Memoria suplimentara, controlorii, camerele, cablurile si castile imbunatatesc jocul. Microfoanele SingStar , multitapurile controlerului, camera EyeToy USB, telecomanda DVD, casti USB si adaptoare de retea – PS2 avea o multime de accesorii utile.

Vedeti actiunea si simtiti actiunea!
Aceasta este o singura data in viata ta, cand vrei cu adevarat sa simti explozii, lovituri si masini. Toti traiesc cu controlerul analogic DualShock 2. 

DualShock 2 ofera o experienta intuitiva de joc. Sensibilitatea la presiune este integrata in fiecare buton de actiune (pana la 255 de niveluri de sensibilitate), iar mobilitatea sporita este disponibila cu ajutorul unor clicuri analoage. Un controler este inclus cu fiecare sistem PlayStation 2, sau prinde un alt controller DualShock 2 pentru a te juca cu prietenii.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip consola Hardware
Platforma PlayStation 2
Culoare Albastru

SPECIFICATII TEHNICE

Unitate optica CD-ROM
DVD-ROM
DVD RW
Capacitate stocare 0 GB

Click aici pentru comanda
Perfect îmi aduce aminte de copil?rie dar nu ?tiu dac? se mai g?sesc jocuri pentru el
Este buna consola dar artebui sa aduce?i niste carduri de memorie de 300 gb