reducere Joc Arcade, Fain Arcade, Pac Man

Joc Arcade, Fain Arcade, Pac Man: vezi pareri Joc Arcade, Fain Arcade, Pac Man si gaseste cel mai bun pret. Vrei sa faci o alegere buna? Citeste recenzia consolei de gaming si vezi console jocuri bune si ieftine.

Reduceri Joc Arcade, Fain Arcade, Pac Man: cauti un pret ieftin? Joc Arcade, Fain Arcade, Pac Man are pretul de 3998 Lei, il gasesti mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Pretul in mod normal e de 3998 RON, iar momentan are reducere de 10% pe https://www.emag.ro/joc-arcade-fain-arcade-pac-man-ca123/pd/D79XQDBBM/ Va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

reducere Joc Arcade, Fain Arcade, Pac Man

Mai multe poze aici >>

Aparatul Arcade va ofera o experienta unica de a retraii bucuria copilariei oferindu-va o replica identica dupa aparatele de jocuri mecanice foarte populare din anii 90 cu care am copilarit. Aparatele Arcade va aduc o lista de 520 jocuri cu cele mai populare titluri cum ar fi: Street Fighter, King of Fighters, Art of Fighting, Metal Slug, Cadillacs and Dinosaurs, Pac-Man, Space Invaders, Donkey Kong, Double Dragon, Knights of the Round, Aero Fighters si multe alte titluri. Aparatul este foarte usor de utilizat cu un video de prezentare pentru fiecare joc, acesta are un meniu simplu in care puteti ajusta dificultatea jocului,numarul creditelor si multe altele. Piesele sunt de calitate inalta cu o rezistenta sporita la lovituri si folosire intensa. Sunt fabricate din PAL laminat cu grosimea de 18mm,acoperite cu autocolant printat laminat lucios si margine PVC care le ofera un aspect curat si o rezistenta sporita. Specificatii: -placa multigame JAMMA contine 520 jocuri -monitor LCD 24″ -joystick American style -butoane concave American style -boxe 2x3w cu control al volumului -buton on / off -sursa alimentare cu racire pasiva -luminiat LED pentru o durata de viata sporita si un consum redus de energie -Iluminare sub aparat cu LED-uri albe -ecran de protectie Plexiglas 5mm -margini PVC (cant in T) pentru protectie si un finisaj aratos -autocolant printat laminat lucios -picioare reglabile -roti pentru a fi transportat mai usor -usita spate pentru acces usor -panou de butone rabatabil pentru acces facil la butoane si fire

CARACTERISTICI GENERALE

Tip consola Hardware
Jocuri incluse 520
Culoare Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Tip alimentare La retea

AFISARE

Dimensiune display superior 24 inch

Click aici pentru comanda