Mierea de Manuka este unul dintre cele mai eficiente remedii naturale folosit pentru tratarea unui spectru destul de larg de boli si afectiuni, precum si un amic de nadejde al sistemului nostru imunitar. Iti recomandam sa alegi o miere de Manuka originala potrivita nevoilor tale, pentru a te asigura ca ai parte de toate beneficiile si proprietatile benefice ale acestei mieri de albine. Afla care sunt cele mai importante aspecte de care sa tii cont atunci cand cumperi miere de Manuka sa fie originala!

In primul rand, mierea de Manuka originala din Noua Zeelanda este un produs calitativ ce nu poate avea un pret ieftin. Motivele sunt ca aceasta miere nu se poate produce in cantitati la fel de mari precum mierea de albine obisnuita, zonele din care este recoltata mierea de manuka originala sunt greu accesibile, conditiile speciale de pastrare, analiza factorului MGO pentru asigurarea celui mai inalt standard de eficienta si perioada de maturare prin care trece, fac ca mierea de Manuka sa aiba un pret mai ridicat decat mierea obisnuita. De asemenea, in comparatie cu mierea obisnuita, mierea de Manuka are proprietetati curative cu totul deosebite, fiind singura miere din lume utilizata in scop medical in tratarea infectiilor si a altor afectiuni.

Poti achizitiona miere de Manuka de la Manuka Health foarte sigur, simplu si rapid pe https://mieredemanuka.com/. Aici gasiti importator din Romania si distribuitor al Mierii de Manuka MGO si a altor produse oferite de producatorul Manuka Health din Noua Zeelanda. Toate produsele vin insotite de numar de lot verificabil si certificat de conformitate, acestea fiind oferite de producator in ambalajul original sigilat.

Mierea de Manuka este singura miere studiata in marile universitati  si centre de cercetare ale lumii si utilizata de medici in tratarea multor afectiuni. Aceasta este recomandata in caz de bronsita, sinuzita, dureri in gat, rinita, astm, arsuri la stomac, gastroenterita, gingivita, afectiuni parodontale sau astenie. De asemenea, mierea de Manuka distruge bacteria Helicobacter Pylori, responsabila de majoritatea ulcerelor stomacale.

Fiind destul de putin cunoscuta pe piata din Romania, mierea de Manuka este si unul dintre cele mai controversate produse apicole. Apreciata in intreaga lume pentru beneficiile sale uimitoare, mierea de Manuka este prezenta azi pe rafturile oricarui magazin cu produse naturale. Totusi, nu orice borcan contine miere de Manuka originala, 100% naturala. De aceea, daca vrei sa incerci o cura cu miere de Manuka, este recomandat sa te informezi foarte bine inainte, pentru a te asigura ca alegi o miere 100% naturala, potrivita pentru afectiunea sau problema ta. Dar ce faci atunci cand, in cautarile pe internet, iti apar zeci de articole si sute de pareri despre mierea de Manuka? Apelezi la un magazin de incredere.

Ambele clasificari, UMF si MGO, sunt folosite pentru a indica actiunea antibacteriana a mierii de Manuka.

MGO este standardul folosit exclusiv de compania Manuka Health New Zealand Ltd. si masoara concentratia de metilglioxal din mierea de Manuka. Metilglioxalul este denumirea stiintifica a substantei active cu rol antibacterian prezenta in mierea de Manuka. Descoperirea metilglioxalului din mierea de Manuka a fost facuta de profesorul Thomas Henle de la Institutul de Chimie Alimentara de la Universitatea Tehnica din Dresda, Germania. Acest factor este o constanta in mierea de Manuka si se masoara in mg/kg.

Sistemul de evaluare UMF (Unique Manuka Factor) masura initial nivelul de activitate antibacteriana non-peroxidica al mierii de Manuka in comparatie cu fenolul (o substanta dezinfectanta). De exemplu, factorul UMF 20+ este echivalent cu o concentratie de 20% solutie de fenol. Pentru ca s-a demonstrat ca activitatea antibacteriana non-peroxidica poate fi afectata de conditiile de ambalare si pastrare, odata cu descoperirea metilglioxanului, sistemul UMF masoara acum concentratia acestei substante, dar si-a pastrat vechiul mod de numerotare.

Diferenta dintre factorul MGO si UMF consta in faptul ca sistemul MGO masoara si reflecta in mod direct continutul de MGO din miere (adica MGO100 + contine cel putin 100 mg pe kg de miere), in timp ce sistemul UMF este o scala reprezentativa simpla, ce reflecta puterea antibacteriana a mierii de Manuka. Va invitam sa gasiti mai multe informatii si pe Miere de Manuka originala Romania.