Balustrade de inox Roman

Balustrade inox Roman preturi ieftine

Cauti balustrade de inox Roman, judetul Neamt? vezi modele de balustrade din inox Roman cu preturi ieftine online, si vorbeste cu un specialist pentru a cere o oferta de pret pe metru liniar. Firma este specializata in balustrade inox in orasul Roman, precum si alte produse direct de la producator, va ofera produse si servicii de calitate.


Sistemele de balustrada inox si copertine inox ale firmei au fost implementate deja pentru mai multi clienti din Roman si imprejurimi. Descoperiti cataloagele de balustrade 2016-2017 pentru a contura cu claritate finisajele acestor sisteme de o eleganta si o durabilitate incredibila! Se acorda garantie de 20 de ani. Firma romaneasca realizeaza confectii de inox, scari metalice inox si copertine din inox, precum balustrade de inox, balustrade fier forjat atat pentru interior, cat si exterior, insa si balustrade din lemn sau cu insertii si sticla.


Suna acum la 0727742735 pentru pret si alte detalii.

Modele balustrade inox Roman

Imagini si poze cu modele de balustrade din inox din Roman, si/sau comunele apropiate:

model balustrada inox Roman
model balustrada interior inox Neamt
model balustrada inox oras Roman

Balustrade de inox interioare Roman: executam balustrade din inox pentru scari interioare la preturi ieftine. Va oferim o gama diversificata de modele de balustrade inox cu insertie lemn precum si balustrade de cu sticla. Poti vedea in Galerie modele de scari interioare din inox realizate pentru clientii nostri.

Balustrade de inox exterioare Roman: realizam balustrade din inox pentru scari exterioare ieftine. Va oferim o gama diversificata de modele de balustrade cu sticla la preturi ieftine, precum si balustrade inox cu insertie lemn ieftine. Balustradele din inox sunt mai ieftine decat balustradele din fier forjat.

Inoxul este un material ce denota stil si eleganta, se imbina usor cu sticla, lemnul si policarbonatul, este usor de intretinut si dureaza in timp. Deoarece dorim sa va oferim cea mai buna calitate, folosim inox alimentar AISI 304 si oferim declaratii de conformitate pentru lucrare si materiale. Modelele pot fi produse de noi insa daca exista o preferinta din partea clientilor suntem in masura sa raspundem pozitiv solicitarilor.

Specialistii nostri executa din inox: balustrade pentru interior si exterior, scari inox cu trepte din lemn, copertine din inox si policarbonat, mobilier, elemente decorative. In metalurgie, otelul inoxidabil (sau inox) este acel aliaj al otelului care conține cel puțin 11% crom in procente de masa. Acest tip de oțel este rezistent la coroziune. Inoxul este un oțel cu un continut scazut de carbon în compozitie, care conține crom în proporție de 10 % din greutate.

Balustrade inox Roman SRL

Firma de constructii, design exterior si interior. Realizeaza balustrade de inox in Roman.
Roman, judetul Neamt
611089
Romania
Telefon: 0727742735

4.5 stele din 12 recenzii
Luni-Sambata 08:00 - 21:00