Cum sa faci bani cu aplicatii Android

Cum castigi bani pe telefon

Vrei sa castigi bani? Vezi cum poti face bani cu aplicatii Android sau iOS, cum sa castigi bani reali cu aplicatii care te platesc. Retrage banii in PayPal, sau retrage prin gift carduri Amazon, GooglePlay etc.


Stiai ca poti castiga bani online cu smartphone-ul tau Android?


Dupa ce te loghezi cu Facebook, foloseste codul BL07731 pentru a folosi aplicatia si pentru a primi un bonus de inscriere!

Descarca aici! aplicatia gratuita Android pentru a castiga bani reali, sau aplicatia pentru iPhone aici

Cum sa faci bani pe telefon

Stiai ca poti castiga bani online cu smartphone-ul tau Android? Majoritatea persoanelor cauta sa castige bani online de acasa, si cauta metode de facut bani pe internet urgent, ei bine, daca detii un smartphone cu Android, acum il poti folosi mai bine. Cea mai buna metoda prin care poti castiga bani reali online de pe telefon este Whaff Rewards.

WHAFF Rewards este printre cele mai bune aplicatii Android de facut bani prin instalarea de aplicatii si jocuri gratuite pe telefon. Esti platit la minim 11$ in PayPal, sau poti alege sa primesti cupoane pentru PlayStation Store, credite Google Play, sau gift card iTunes, Facebook, Steam. Sunt utilizatori care au facut mii de dolari cu aceasta aplicatie, si cel mai mult s-a ajuns la 24.207$ in recompense. Inainte de a instala aplicatia, noteaza codul BL07731 pe care trebuie sa il folosesti la inregistrare pentru a primi un bonus.

Ce trebuie sa faci: te inregistrezi folosind contul tau de Facebook (nu-ti fa griji, nu iti vor fura datele), folosesti codul BL07731, iti alegi din meniu ce aplicatii si jocuri vrei sa instalezi pe telefon si esti platit cu o anumita suma pentru fiecare. Daca pastrezi acele aplicatii pe telefon cateva zile sau cateva saptamani, esti platit mai multi bani. De exemplu, daca instalati Whaff Batery din aplicatia lor, castigati 70 de centi. Mai sunt si aplicatii care platesc sub 50 de centi, insa uneori gasiti si peste 2 dolari. Dupa ce intrati in aplicatie vedeti mai bine toate posibilitatile de castig.

Cum scot banii?Pentru a efectua o retragere, trebuie sa ai un cont de PayPal, care este gratuit. Dupa ce primesti banii in contul PayPal, ii poti folosi pentru a face cumparaturi online, sau atasezi un cont bancar si retragi banii din PayPal in contul tau bancar. Simplu, nu?

Pentru a castiga bani, va recomand sa intrati de cel putin 2-3 ori pe saptamana in aplicatie. Unele oferte sunt valabile luni la rand, altele se pot termina in cateva zile, asa ca nu va asteptati sa castiga bani daca intrati doar o data pe luna! Aveti mai jos dovezi de plata, precum si clasamentul zilnic al persoanelor care castiga cei mai multi bani:

Aplicatii care platesc
Dovezi plata Whaff
Castiguri Whaff
Whaff Rewards
Votat 4/5 stele din 23 recenzii
Costa: 0 Lei descarcare gratuita. Descriere: castiga bani cu Android.