LG OLED Smart TV, 139 cm, OLED55B6J, 4K Ultra HD

LG OLED Smart televizoare ieftine

LG OLED Smart TV, 139 cm, OLED55B6J, 4K Ultra HD: gaseste cel mai bun pret, vezi specificatiile, citeste recenzia acestui TV si pareri clienti.


Iti recomandam acest televizor pentru ca este ceva mai scump dar bun, pentru ca a obtinut nota 4.67 din 5 si este unul dintre cele mai vandute televizoare 4K Ultra HD. Gasesti foarte multe reduceri pe Emag la televizoare 139 cm diagonala.

Comanda aici ! pe Emag sau citeste mai departe informatii utile.

Specificatii LG OLED Smart TV OLED55B6J

Specificatii: LG OLED Smart TV, 139 cm, OLED55B6J, 4K Ultra HD Momentan am gasit cel mai bun pret la Emag, la 7899 Lei cu o reducere 2100 Lei. Iti recomandam acest model pentru ca este unul dintre cele mai bune televizoare 139 cm 4K Ultra HD in acest moment, va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

Pentru a vedea specificatiile complete pe Emag, click pe: Specificatii

reduceri LG OLED Smart televizoare

Descriere: Va prezentam viitorul televizoarelor, care inglobeaza cea mai buna tehnologie OLED. Design slim Grosimea ecranului poate fi redusa in mod inovator, deoarece nu are lumina de fundal. Este extrem de subtire, ceea ce face posibila montarea televizorului mai aproape de perete. Acest ecran se potriveste perfect cu decoratiunile interioare, datorita tehnologiei sale de ultima ora. OLED HDR LG OLED TV te va introduce in mijlocul actiunii. Cu Dolby Vision, tehnologia UHD Premium High Dynamic Range (HDR) ajusteaza luminozitatea pentru a evidentia detaliile de culoare exacte in fiecare scena. De ce Dolby Vision? LG OLED HDR suporta tehnologia Dolby Vision, care ajusteaza luminozitatea pentru a evidentia detaliile de culoare exacte in fiecare scena. LG OLED TV te va introduce in mijlocul actiunii. Durata de viata ULTRA HD PREMIUM Un nou standard de vizionare TV Certificarea ULTRA HD PREMIUM, garanteaza o imagine si un sunet de calitate la cel mai inalt standard. OLED TV completeaza aceasta tehnologie, oferind o imagine ULTRA HD Premium.

OLED BLACK Televizoarele OLED de la LG, cu capacitatea lor de a livra nuante profunde de negru, prezinta canalul NASA TV UHD proaspat lansat, in cea mai buna maniera posibila, aducand clientii mult mai aproape de experienta reala a calatoriei in spatiu. - Harmonic, partener oficial NASA pentru NASA TV UHD - Pixeli Auto-Iluminati Pixelii OLED sunt auto-iluminati, deoarece se pot aprinde si stinge individual.

Acest lucru permite o gama minunata de contrast, de la cel mai aprins alb pana la cel mai intens negru, oferind astfel o profunzime incredibila. CONTRAST INFINIT LG OLED TV a obtinut un contrast perfect, un tel ce parea de neatins pentru televizoarele conventionale. Pixelii luminati independent nu necesita o lampa comuna, reusind astfel sa functioneze complet independenti. Pixelii isi controleaza individual propria luminozitate, reproducand nuante intense de negru pentru o mai mare senzatie de realism si profunzime. Imaginile sunt acum mai vii ca niciodata. Culori naturale Pixelii auto-iluminati permit afisarea cat mai naturala a culorilor, imbunatatind semnificativ experienta de vizualizare. Indiferent ce ai viziona, va parea atat de real incat te vei simti chiar in mijlocul actiunii. LG OLED TV perfect pentru Netflix O experienta premium de continut Netflix 4K, redata pe LG OLED TV. webOS 3.0 Televizoarele LG SUPER UHD duc simplitatea si distractia lui webOS la un nivel si mai mare de divertisment, prin webOS 3.0. Dintr-un singur motiv: pentru ca dvs. sa va desfatati cu vizualizarea in orele de maxima audienta. Magic Zoom Permite zoom pe un subiect selectat cu ajutorul Magic Remote. Magic Mobile Connection Conexiunea Magic Mobile permite redarea continutului de pe smartphone, direct pe televizor. In plus, folosind o conexiune Wi-Fi permite redarea de muzica sau aplicatii video. Magic Remote Acum ai mai mult control asupra surselor tale de divertisment cu ajutorul Magic Remote. Controlul televizorului este la fel de usor precum utilizarea unui mouse. Petrece mai putin timp cautand si mai mult timp vizionand. SISTEM AUDIO CALIBRAT DE HARMAN.KARDON Sunetul premium atinge un nou nivel de calitate datorita calibrarii harman/kardon, care ofera o experienta de sunet la fel de captivanta ca si cea vizuala.

LG OLED Smart TV, 139 cm, OLED55B6J, 4K Ultra HD Descriere: Oferta TV 4K Ultra HD.
Votat 4.67/5 stele din 9 recenzii