TV LED Game TV LG, 108 cm, 43LH5100, Full HD

televizoare LED Game televizoare LG ieftine

Televizor LED Game TV LG, 108 cm, 43LH5100, Full HD: gaseste cel mai bun pret, vezi specificatiile, citeste recenzia acestui TV si pareri clienti.


Iti recomandam acest televizor pentru ca este ieftin, pentru ca a obtinut nota 4 din 5 si este unul dintre cele mai vandute televizoare Full HD. Gasesti foarte multe reduceri pe Emag la televizoare 108 cm diagonala.

Comanda aici ! pe Emag sau citeste mai departe informatii utile.

Specificatii TV LED Game TV LG 43LH5100

Specificatii: Televizor LED Game TV LG, 108 cm, 43LH5100, Full HD Momentan am gasit cel mai bun pret la Emag, la 1449 Lei cu o reducere 335 Lei. Iti recomandam acest model pentru ca este unul dintre cele mai bune televizoare 108 cm Full HD in acest moment, va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

Pentru a vedea specificatiile complete pe Emag, click pe: Specificatii

reduceri televizoare LED Game televizoare LG

Descriere: Bucurati-va de perfectiunea culorii, a contrastului si a claritatii datorita Triple XD Engine Cea mai noua si avansata tehnologie LG, Triple XD Engine, ofera cel mai inalt grad de excelenta in privinta culorii, contrastului si claritatii, pentru cea mai buna calitate a imaginii si performanta. LG Quick Menu si Quick Remote Acum, televizoarele LG sunt mult mai usor de utilizat. Acestea au o interfata simpla si intuitiva astfel incat tu sa navighezi usor si rapid prin comenzile si setarile de baza.

Ai access foarte rapid la functii precum: setari, ghid, programe, jocuri, lista intrari. Impreuna cu telecomanda speciala LG Quick Remote utilizarea TV-ului a devenit mai prietenoasa si mai distractiva, ai control deplin asupra jocurilor si functiilor. In plus te poti bucura de gaming in sistem multiplayer, impreuna cu prietenii tai. Sistem de sunet Virtual Surround Virual Surround ofera o experienta de sunet superioara si imbogateste experienta de vizualizare. USB Movie/Photo/Music, Quick Menu Conectati-va dispozitivul USB sau hard disk-ul extern la portul USB pentru a vizualiza continutul pe ecranul televizorului. Design de tip Metallic Bucurate de design-ul metalic modern, care se integreaza perfect in decorul casei tale. Tuner TV digital DVB-T/C, CI+ Bucurate de design-ul metalic modern, care se integreaza perfect in decorul casei tale.

Televizor LED Game TV LG, 108 cm, 43LH5100, Full HD Descriere: Oferta TV Full HD.
Votat 4/5 stele din 31 recenzii