TV LED Game TV LG, 80 cm, 32LH510B, HD Ready

televizoare LED Game ieftine

Televizor LED Game TV LG, 80 cm, 32LH510B, HD Ready: gaseste cel mai bun pret, vezi specificatiile, citeste recenzia acestui TV si pareri clienti.


Iti recomandam acest televizor pentru ca este ieftin, pentru ca a obtinut nota 4.54 din 5 si este unul dintre cele mai vandute televizoare HD Ready. Gasesti foarte multe reduceri pe Emag la televizoare 80 cm diagonala.

Comanda aici ! pe Emag sau citeste mai departe informatii utile.

Specificatii TV LED Game TV LG 32LH510B

Specificatii: Televizor LED Game TV LG, 80 cm, 32LH510B, HD Ready Momentan am gasit cel mai bun pret la Emag, la 899 Lei cu o reducere 25%. Iti recomandam acest model pentru ca este unul dintre cele mai bune televizoare 80 cm HD Ready in acest moment, va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

Pentru a vedea specificatiile complete pe Emag, click pe: Specificatii

reduceri televizoare LED Game

Descriere: Bucurati-va de perfectiunea culorii, a contrastului si a claritatii datorita Triple XD Engine Cea mai noua si avansata tehnologie LG, Triple XD Engine, ofera cel mai inalt grad de excelenta in privinta culorii, contrastului si claritatii, pentru cea mai buna calitate a imaginii si performanta. LG QUICK MENU and QUICK REMOTE Acum, televizoarele LG sunt mult mai usor de utilizat. Acestea au o interfata simpla si intuitiva astfel incat tu sa navighezi usor si rapid prin comenzile si setarile de baza.

Ai access foarte rapid la functii precum: setari, ghid, programe, jocuri, lista intrari. Impreuna cu telecomanda speciala LG Quick Remote utilizarea TV-ului a devenit mai prietenoasa si mai distractiva, ai control deplin asupra jocurilor si functiilor. In plus te poti bucura de gaming in sistem multiplayer, impreuna cu prietenii tai. Sistem de sunet Virtual Surround Virual Surround ofera o experienta de sunet superioara si imbogateste experienta de vizualizare. USB Movie/Photo/Music, Quick Menu Conectati-va dispozitivul USB sau hard disk-ul extern la portul USB pentru a vizualiza continutul pe ecranul televizorului. Design de tip Metallic Bucurate de design-ul metalic modern, care se integreaza perfect in decorul casei tale. Tuner TV digital DVB-T/C, CI+ Bucurate de design-ul metalic modern, care se integreaza perfect in decorul casei tale.

Televizor LED Game TV LG, 80 cm, 32LH510B, HD Ready Descriere: Oferta TV HD Ready.
Votat 4.54/5 stele din 26 recenzii