TV LED Horizon, 80 cm, 32HL735H, HD Ready

televizoare LED Horizon ieftine

Televizor LED Horizon, 80 cm, 32HL735H, HD Ready: gaseste cel mai bun pret, vezi specificatiile, citeste recenzia acestui TV si pareri clienti.


Iti recomandam acest televizor pentru ca este ieftin, pentru ca a obtinut nota 4.47 din 5 si este unul dintre cele mai vandute televizoare HD Ready. Gasesti foarte multe reduceri pe Emag la televizoare 80 cm diagonala.

Comanda aici ! pe Emag sau citeste mai departe informatii utile.

Specificatii TV LED Horizon 32HL735H

Specificatii: Televizor LED Horizon, 80 cm, 32HL735H, HD Ready Momentan am gasit cel mai bun pret la Emag, la 779 Lei cu o reducere 120 Lei. Iti recomandam acest model pentru ca este unul dintre cele mai bune televizoare 80 cm HD Ready in acest moment, va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

Pentru a vedea specificatiile complete pe Emag, click pe: Specificatii

reduceri televizoare LED Horizon

Descriere: DESCRIERE CARACTERISTICI – LED TV cu LAN Culori vibrante. Traieste fiecare moment! Impreuna putem transforma experienta ta vizuala intr-un spectacol de neuitat.. Culori vibrante si emotia de a fi conectat cu intreaga lume chiar de la tine de acasa. LED TV. Contrastul intalneste claritatea !

Datorita tehnologiei LED, navigam din cele mai adanci tonuri de negru pana la cele mai stralucitoare detalii de lumina. Mai mult, ai parte de o durata de viata mai mare a ecranului apeland la un consum redus de energie si te bucuri de mai multa culoare beneficiind de contrast si luminozitate superioara. Clear Motion Engine (CME). Claritate in miscare ! Clear Motion Engine (CME) reprezinta standardul nostru pentru claritatea de exceptie a imaginilor in miscare de pe display, fiind rezultatul combinarii procesarii video unice, a numarului de cadre pe secunda, a ratei de reimprospatare pentru fiecare cadru si a tehnologiei avansate de reglare a luminii de fundal. Advanced Hotel TV Mode. Fii conectat la propria afacere !

Reprezinta modalitatea facila de configurare a solutiilor inovatoare de Hotel TV, pentru ca afacerea ta sa se desfasoare la un nivel superior. Pentru a indeplini cele mai exigente cerinte, functiile avansate de management al informatiei furnizeaza o diferentiere sporita in industria hoteliera, asigurand in acelasi timp cel mai scazut cost de exploatare si oferind totodata clientilor solutii integrate de comunicare si usor de personalizat. Personal Video Recorder (PVR). Timpul capata o noua dimensiune ! Uita de DVD-uri sau orice alte dispozitive de redare audio/video si profita acum de portul USB 2.0 din dotarea televizorului SMART TV de la HORIZON. Poti inregistra emisiunile/filmele preferate folosindu-te de functia PVR integrata pe televizorul tau. CI+ Slot. Aceleasi functionalitati, dar fara cabluri !

Este o interfata ce va permite sa renuntati la clasicul decodor oferit de distribuitorii de televiziune prin cablu, simplificand utilizarea serviciilor de televiziune digitala. Fata de un decodor clasic, folosirea unui decodor pe slotul CI+ ofera cateva avantaje majore: Sunt eliminate cablurile, echipamentul fiind introdus in televizor; Nu are telecomanda proprie, schimbarea programelor realizandu-se doar din telecomada televizorului; Este eficient energetic, avand un impact mai mic asupra mediului. Pariaza pe verde. Economiseste impreuna cu HORIZON !

Sustinand conceptul de mediu “verde”, gama de televizoare HORIZON ofera cele mai noi tehnologii de reducere a consumului de energie, evitand astfel consumului inutil de energie electrica. Pick-Up and Return. Rapid si usor ! Produsele tale preferate de la HORIZON vin cu service de tip “Pick-up and Return”, pentru ca tu sa beneficiezi de cele mai bune servicii. Economiseste timp si bani, bucurandu-te de experienta HORIZON pe termen lung.

Televizor LED Horizon, 80 cm, 32HL735H, HD Ready Descriere: Oferta TV HD Ready.
Votat 4.47/5 stele din 30 recenzii