TV LED LG, 49 cm, 20MT48DF-PZ, HD Ready, Negru

televizoare LED LG ieftine

Televizor LED LG, 49 cm, 20MT48DF-PZ, HD Ready, Negru: gaseste cel mai bun pret, vezi specificatiile, citeste recenzia acestui TV si pareri clienti.


Iti recomandam acest televizor pentru ca este ieftin, pentru ca a obtinut nota 5 din 5 si este unul dintre cele mai vandute televizoare HD Ready. Gasesti foarte multe reduceri pe Emag la televizoare 49 cm diagonala.

Comanda aici ! pe Emag sau citeste mai departe informatii utile.

Specificatii TV LED LG 20MT48DF-PZ

Specificatii: Televizor LED LG, 49 cm, 20MT48DF-PZ, HD Ready, Negru Momentan am gasit cel mai bun pret la Emag, la 549 Lei cu o reducere variabila. Iti recomandam acest model pentru ca este unul dintre cele mai bune televizoare 49 cm HD Ready in acest moment, va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

Pentru a vedea specificatiile complete pe Emag, click pe: Specificatii

reduceri televizoare LED LG

Descriere: Experimentati placerea celei mai bune vizualizari Afisajul IPS face posibila experimentarea calitatii excelente a imaginii, din orice unghi, indiferent daca stati in picioare sau culcat. Montare pe perete Incercati sa montati monitorul televizorului, in functie de interiorul incaperii, si beneficiati de efectul economiei de spatiu.

Modul Gaming Va puteti bucura de un mediu profesional de gaming, cu diferite moduri Gaming, precum Black Stabilizer (stabilizatorul pentru zone negre), care va ajuta sa depistati inamicii in cele mai intunecate zone si modul DAS, pentru a preveni intarzierea in jocurile cu ritm rapid. Modul Cinema Atunci cand doriti sa vizualizati un film in spatiul propriu, vizibilitatea completa a modului Cinema face posibila captura tuturor momentelor importante, chiar si in scenele intunecate. USB AutoRun USB AutoRUN ofera mai multe aplicatii utile, continutul fiind redat de indata ce porniti monitorul, la conectarea la USB.

Televizor LED LG, 49 cm, 20MT48DF-PZ, HD Ready, Negru Descriere: Oferta TV HD Ready.
Votat 5/5 stele din 1 recenzii