TV LED LG, 80 cm, 32LH500D, HD

televizoare LED LG ieftine

Televizor LED LG, 80 cm, 32LH500D, HD: gaseste cel mai bun pret, vezi specificatiile, citeste recenzia acestui TV si pareri clienti.


Iti recomandam acest televizor pentru ca este ieftin, pentru ca a obtinut nota 4.29 din 5 si este unul dintre cele mai vandute televizoare HD. Gasesti foarte multe reduceri pe Emag la televizoare 80 cm diagonala.

Comanda aici ! pe Emag sau citeste mai departe informatii utile.

Specificatii TV LED LG 32LH500D

Specificatii: Televizor LED LG, 80 cm, 32LH500D, HD Momentan am gasit cel mai bun pret la Emag, la 899 Lei cu o reducere variabila. Iti recomandam acest model pentru ca este unul dintre cele mai bune televizoare 80 cm HD in acest moment, va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

Pentru a vedea specificatiile complete pe Emag, click pe: Specificatii

reduceri televizoare LED LG

Descriere: Bucurati-va de perfectiunea culorii, a contrastului si a claritatii datorita Triple XD Engine. Cea mai noua si avansata tehnologie LG, Triple XD Engine, ofera cel mai inalt grad de excelenta in privinta culorii, contrastului si claritatii, pentru cea mai buna calitate a imaginii si performanta. Picture Wizard III Picture Wizard III va permite sa ajustati usor elementele imaginii, cum ar fi nivelul de negru, culoare, nuanta, precizie si nivelurile de iluminare COMPATIBIL DVB-T2

Acest model este aliniat standardului nou de transmisie respectand normele DVB-T2. Conform reglementarilor UE, Romania a confirmat ca inca de la data de 17.06.2015 a trece de la transmisia analog la cea digitala cu acoperire nationala. Standardul de transmisie ce este implementat este DVB-T2. DESIGN CU RAMA SUBTIRE Potrivit pentru orice camera, acest TV iti ofera un design special cu o grosime a ramei de doar 12mm.

Bucura-te de o imersiune mai mare si un design futuristic chiar la tine acasa. ECONOMISIRE INTELIGENTA A ENERGIEI Aceasta inovativa tehnologie calibreaza si optimizeaza in mod automat contrastul, luminozitatea, egalizarea albului si culoarea astfel incat tu sa te bucuri de o imagine la calitate inalta dar si sa economisesti energie in acelasi timp. Poti salva energie prin alegerea unui mod de imagine specific preferintelor tale de la: intens, standard, pana la eco.

Televizor LED LG, 80 cm, 32LH500D, HD Descriere: Oferta TV HD.
Votat 4.29/5 stele din 17 recenzii