TV LED Orion, 60 cm, PIF24-DLED, Full HD

televizoare LED Orion ieftine

Televizor LED Orion, 60 cm, PIF24-DLED, Full HD: gaseste cel mai bun pret, vezi specificatiile, citeste recenzia acestui TV si pareri clienti.


Iti recomandam acest televizor pentru ca este ieftin, pentru ca a obtinut nota 4 din 5 si este unul dintre cele mai vandute televizoare Full HD. Gasesti foarte multe reduceri pe Emag la televizoare 60 cm diagonala.

Comanda aici ! pe Emag sau citeste mai departe informatii utile.

Specificatii TV LED Orion PIF24-DLED

Specificatii: Televizor LED Orion, 60 cm, PIF24-DLED, Full HD Momentan am gasit cel mai bun pret la Emag, la 599 Lei cu o reducere 150 Lei. Iti recomandam acest model pentru ca este unul dintre cele mai bune televizoare 60 cm Full HD in acest moment, va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

Pentru a vedea specificatiile complete pe Emag, click pe: Specificatii

reduceri televizoare LED Orion

Descriere: Caracteristici generale Tip LED Tip TV Non Smart TV Functie monitor Da Gama 2017 PIF24-DLED Design-ul este destul de simplu, nimic pretentios. Este un TV potrivit mai mult pentru bucatarie decat pentru dormitor sau sufragerie. Standul este robust, usor de montat si ofera siguranta. Dar cum in bucatarie nu prea avem loc de asezat televizorul pe masa, cel mai bine este sa-l montezi pe perete, astfel nu te vei impiedica de el. Player-ul multimedia integrat iti va permite sa vizionezi filmele stocate pe un stick de memorie sau HDD extern, iar slotul CI+ va permite receptionarea programelor HD fara sa mai ai nevoie de un decodor suplimentar. Televizorul Orion este prevazut cu: tuner digital, intrare pentru antena, o intrare PC (D-sub 15 pini), un port USB, un port HDMI si o intrare Scart RGB.

Televizor LED Orion, 60 cm, PIF24-DLED, Full HD Descriere: Oferta TV Full HD.
Votat 4/5 stele din 5 recenzii