TV LED Philips, 80 cm, 32PFT4101/12, Full HD

televizoare LED Philips ieftine

Televizor LED Philips, 80 cm, 32PFT4101/12, Full HD: gaseste cel mai bun pret, vezi specificatiile, citeste recenzia acestui TV si pareri clienti.


Iti recomandam acest televizor pentru ca este ieftin, pentru ca a obtinut nota 4.37 din 5 si este unul dintre cele mai vandute televizoare Full HD. Gasesti foarte multe reduceri pe Emag la televizoare 80 cm diagonala.

Comanda aici ! pe Emag sau citeste mai departe informatii utile.

Specificatii TV LED Philips 32PFT4101/12

Specificatii: Televizor LED Philips, 80 cm, 32PFT4101/12, Full HD Momentan am gasit cel mai bun pret la Emag, la 999 Lei cu o reducere variabila. Iti recomandam acest model pentru ca este unul dintre cele mai bune televizoare 80 cm Full HD in acest moment, va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

Pentru a vedea specificatiile complete pe Emag, click pe: Specificatii

reduceri televizoare LED Philips

Descriere: Full HD Calitatea Imaginii conteaza. Televizoarele HD ofera calitate dar vrei mai mult. Imaginaza-ti ca poti vedea fiecare detaliu, imagini clare si pline de culoare. Mai multi pixeli, mai multe calitate. Digital Crystal Clear Procesorul de imagine Philips Digital Crystal Clear iti ofera imagini clare, indiferent de sursa. De la canale TV la poze, filme si serialele preferate te poti bucura de imagini clare si pline de detaliu. Micro Dimming Softul nostru special analizeaza 6400 de zone diferite ale imaginii si astfel iti ofera cel mai bun contrast pentru imagini cat mai clare si reale. 200 PPI Philips adera la cele mai noi standarde si tehnologii in calitatea imaginii. Picture Performance Index vine sa simplifice toate acele valori de neinteles din fisele tehnice atunci cand vorbim de calitatea imaginii. Astfel cea mai buna imagine se va bucura de cel mai mare index de performanta. 32PFT4101/12

Televizor LED Philips, 80 cm, 32PFT4101/12, Full HD Descriere: Oferta TV Full HD.
Votat 4.37/5 stele din 60 recenzii