TV LED Samsung, 59 cm, LT24E310EW, HD Ready

televizoare LED Samsung ieftine

Televizor LED Samsung, 59 cm, LT24E310EW, HD Ready: gaseste cel mai bun pret, vezi specificatiile, citeste recenzia acestui TV si pareri clienti.


Iti recomandam acest televizor pentru ca este ieftin, pentru ca a obtinut nota 4.89 din 5 si este unul dintre cele mai vandute televizoare HD Ready. Gasesti foarte multe reduceri pe Emag la televizoare 59 cm diagonala.

Comanda aici ! pe Emag sau citeste mai departe informatii utile.

Specificatii TV LED Samsung LT24E310EW

Specificatii: Televizor LED Samsung, 59 cm, LT24E310EW, HD Ready Momentan am gasit cel mai bun pret la Emag, la 639 Lei cu o reducere variabila. Iti recomandam acest model pentru ca este unul dintre cele mai bune televizoare 59 cm HD Ready in acest moment, va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

Pentru a vedea specificatiile complete pe Emag, click pe: Specificatii

reduceri televizoare LED Samsung

Descriere: Monitorul perfect, dublat de un televizor personal ideal Vizionati transmisiuni TV captivante si, simultan, lucrati pe un dispozitiv extraordinar de elegant. E310 exceleaza la multitasking, oferind posibilitatea de a comuta cu usurinta de la functia de monitor PC la TV sau chiar de a folosi ambele functii simultan, impartind ecranul. De ce sa aveti doua echipamente cand puteti realiza mai multe cu unu singur? Urmariti imaginile din cel mai bun unghi posibil

Modelul E310 ofera un unghi de vizibilitate de 178° atat orizontal, cat si vertical, asigurand o experienta de vizionare optima si mai comoda. Unghiul larg permite pastrarea calitatii imaginii din orice unghi de vizionare, fiind astfel ecranul perfect pentru vizionarea de filme si fotografii. Multitasking cu usurinta si acces instantaneu la continut - PIP+: Tehnologia Picture-in-Picture Plus va permite sa lucrati cu mai multe aplicati si sa urmariti imagini video in acelasi timp. Puteti redimensiona ce-a de-a doua imagine astfel incat sa acopere pana la 25% din ecran si o puteti pozitiona oriunde.

- ConnectShare™: Va puteti bucura de filme, fotografii sau muzica direct pe ecran, fara a fi nevoie sa porniti calculatorul. Nu trebuie decat sa conectati dispozitivele de stocare (HDD sau stick USB) in portul USB al monitorului.

- 2 porturi HDMI: Conectati diverse aparate, precum console de jocuri, playere Blu-ray sau aparate audio / video. Va veti bucura de vizionari sportive mai bune Creat special pentru iubitorii sportului, modul Sport va permite sa urmariti sporturile preferate in cel mai bun mod posibil. Datorita calitatii imbunatatite a imaginii, veti vedea fiecare lovitura si fiecare gol cu o claritate superba. Puteti chiar sa impartiti ecranul in 9 sectiuni si sa mariti imaginea pentru a admira jocul de picioare al atletului preferat sau cele mai controversate faze ale meciului. Iar datorita sistemului audio optimizat, veti fi transpus direct in mijlocul atmosferei electrizante a stadionului. Vedeti, auziti si simtiti intreaga actiune intr-un mod mai realist ca oricand. LT24E310EW/EN

Televizor LED Samsung, 59 cm, LT24E310EW, HD Ready Descriere: Oferta TV HD Ready.
Votat 4.89/5 stele din 18 recenzii