TV LED Samsung, 61 cm, 24H4003, HD

televizoare LED Samsung ieftine

Televizor LED Samsung, 61 cm, 24H4003, HD: gaseste cel mai bun pret, vezi specificatiile, citeste recenzia acestui TV si pareri clienti.


Iti recomandam acest televizor pentru ca este ieftin, pentru ca a obtinut nota 4.63 din 5 si este unul dintre cele mai vandute televizoare HD. Gasesti foarte multe reduceri pe Emag la televizoare 61 cm diagonala.

Comanda aici ! pe Emag sau citeste mai departe informatii utile.

Specificatii TV LED Samsung 24H4003

Specificatii: Televizor LED Samsung, 61 cm, 24H4003, HD Momentan am gasit cel mai bun pret la Emag, la 699 Lei cu o reducere 12%. Iti recomandam acest model pentru ca este unul dintre cele mai bune televizoare 61 cm HD in acest moment, va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

Pentru a vedea specificatiile complete pe Emag, click pe: Specificatii

reduceri televizoare LED Samsung

Descriere: Tot entuziasmul unui meci interesant cu modul Fotbal Cu modul Fotbal, va simtiti ca si cum ati participa intr-adevar la meci. Puteti vedea clar si in culori vii iarba verde de pe teren si celelalte culori ale stadionului. Un efect puternic multi-surround va ofera posibilitatea sa auziti si entuziasmul din tribune. Puteti chiar sa mariti zonele selectate ale ecranului pentru a le vedea mai bine. Prin simpla atingere a unui buton puteti sa obtineti maximum de la sportul preferat impreuna cu toti prietenii. Mai multe culori vibrante pentru o imagine mai buna.

Utilizand un algoritm avansat de imbunatatire a calitatii imaginilor, functia Wide Color Enhancer Plus de la Samsung sporeste calitatea tuturor imaginilor si releva detalii ascunse. Puteti vedea acum culorile asa cum au fost concepute sa fie vazute, cu ajutorul functiei Wide Color Enhancer Plus. Vizionati filme de la USB Cu tehnologia ConnectShare Movie, pur si simplu conectati unitatea de memorie USB sau HDD la televizor si urmariti instantaneu filme, fotografii sau muzica. Acum, puteti beneficia de o larga varietate de continut in confortul camerei de zi, la televizor. UE24H4003AWXBT

Televizor LED Samsung, 61 cm, 24H4003, HD Descriere: Oferta TV HD.
Votat 4.63/5 stele din 24 recenzii