TV LED Samsung, 71 cm, 28J4100, HD

televizoare LED Samsung ieftine

Televizor LED Samsung, 71 cm, 28J4100, HD: gaseste cel mai bun pret, vezi specificatiile, citeste recenzia acestui TV si pareri clienti.


Iti recomandam acest televizor pentru ca este ieftin, pentru ca a obtinut nota 4.57 din 5 si este unul dintre cele mai vandute televizoare HD. Gasesti foarte multe reduceri pe Emag la televizoare 71 cm diagonala.

Comanda aici ! pe Emag sau citeste mai departe informatii utile.

Specificatii TV LED Samsung 28J4100

Specificatii: Televizor LED Samsung, 71 cm, 28J4100, HD Momentan am gasit cel mai bun pret la Emag, la 898 Lei cu o reducere 9%. Iti recomandam acest model pentru ca este unul dintre cele mai bune televizoare 71 cm HD in acest moment, va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

Pentru a vedea specificatiile complete pe Emag, click pe: Specificatii

reduceri televizoare LED Samsung

Descriere: Culori mai vii, pentru imagini mai bune Utilizand un algoritm avansat de imbunatatire a calitatii imaginilor, functionalitatea Wide Colour Enhancer de la Samsung imbunatateste drastic calitatea oricarei imagini si descopera detalii ascunse. Acum puteti vedea culorile asa cum trebuie sa fie vazute, cu Wide Colour Enhancer. Experienta multimedia completa, acum direct in camera de zi.

Datorita posibilitatii de conectare prin HDMI (High Definition Multimedia Interface), televizorul Samsung va transforma sufrageria dvs. intr-un centru de divertisment multimedia. Conectarea HDMI ofera transmisie de mare viteza a datelor la o calitate ridicata, permitand conectarea mai multor dispozitive direct la televizor.

Urmariti filme direct de pe USB Cu ajutorul functionalitatii ConnectShare Movie, va conectati unitatea de memorie USB sau componenta HDD la televizor si beneficiati instantaneu de filme, fotografii sau muzica. Acum va puteti bucura de o larga varietate de continut, direct pe ecranul televizorului, din confortul camerei de zi. UE28J4100AWXBT

Televizor LED Samsung, 71 cm, 28J4100, HD Descriere: Oferta TV HD.
Votat 4.57/5 stele din 145 recenzii