TV LED Samsung, 80 cm, 32J4000, HD

televizoare LED Samsung ieftine

Televizor LED Samsung, 80 cm, 32J4000, HD: gaseste cel mai bun pret, vezi specificatiile, citeste recenzia acestui TV si pareri clienti.


Iti recomandam acest televizor pentru ca este ieftin, pentru ca a obtinut nota 4.67 din 5 si este unul dintre cele mai vandute televizoare HD. Gasesti foarte multe reduceri pe Emag la televizoare 80 cm diagonala.

Comanda aici ! pe Emag sau citeste mai departe informatii utile.

Specificatii TV LED Samsung 32J4000

Specificatii: Televizor LED Samsung, 80 cm, 32J4000, HD Momentan am gasit cel mai bun pret la Emag, la 849 Lei cu o reducere 240 Lei. Iti recomandam acest model pentru ca este unul dintre cele mai bune televizoare 80 cm HD in acest moment, va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

Pentru a vedea specificatiile complete pe Emag, click pe: Specificatii

reduceri televizoare LED Samsung

Descriere: Culori mai vii, pentru imagini mai bune Utilizand un algoritm avansat de imbunatatire a calitatii imaginilor, functia Wide Colour Enhancer de la Samsung imbunatateste calitatea imaginilor si reda pana si cele mai mici detalii. Acum puteti vedea culori mult mai vii, cu Wide Colour Enhancer. Urmariti filme direct de pe USB Cu ajutorul functiei ConnectShare Movie, va conectati unitatea de memorie USB sau componenta HDD la televizor si beneficiati instantaneu de filme, fotografii sau muzica. Acum va puteti bucura de o larga varietate de continut, direct pe ecranul televizorului, din confortul camerei de zi. Experienta multimedia completa, acum direct in camera de zi

Datorita posibilitatii de conectare prin HDMI (High Definition Multimedia Interface), televizorul Samsung va transforma sufrageria dvs. intr-un centru de divertisment multimedia. Conectarea HDMI ofera transmisie de mare viteza a datelor la o calitate ridicata, permitand conectarea mai multor dispozitive direct la televizor. UE32J4000AWXBT

Televizor LED Samsung, 80 cm, 32J4000, HD Descriere: Oferta TV HD.
Votat 4.67/5 stele din 174 recenzii