reducere Laptop Lenovo IdeaPad 330-15ARR AMD

Laptop Lenovo IdeaPad 330-15ARR AMD Ryzen 3 R3-2200U 256GB 4GB FullHD Alb: vezi pareri despre Laptop Lenovo IdeaPad 330-15ARR AMD si gaseste laptopuri Lenovo online. Astazi iti recomandam un laptop la reducere de pe Emag, care s-ar putea sa iti starneasca interesul si cred ca merita sa profiti de o asemenea oferta daca esti in cautarea unui laptop nou.

Reduceri Laptop Lenovo IdeaPad 330-15ARR AMD: cauti un pret ieftin? Laptop Lenovo IdeaPad 330-15ARR AMD Ryzen 3 R3-2200U 256GB 4GB FullHD Alb are pretul de 2299 Lei, il gasesti mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Momentan are reducere de minim 10% pe https://www.emag.ro/laptop-lenovo-ideapad-330-15arr-amd-ryzen-3-r3-2200u-256gb-4gb-fullhd-alb-reelif124/pd/DXYQQLBBM/ Va recomandam acest magazin pentru seriozitate si promotiile care va permit sa economisiti.

reducere Laptop Lenovo IdeaPad 330-15ARR AMD Ryzen 3 R3-2200U 256GB 4GB FullHD Alb

Mai multe poze aici >>

Imbunatatiti-va ziua

Uneori e mai bine sa pastrezi lucrurile simple. Avand procesare premium AMD si optiuni video dedicate, Ideapad 330 este atat de puternic si usor de utilizat. Disponibil intr-o gama de culori sofisticate, este sigur, durabil si gata pentru sarcinile de azi – si maine.
Proiectat pentru a tine pasul cu dvs.

Un laptop nu este doar o bucata de electronica – este si o investitie. De aceea am conceput Ideapad 330 cu un finisaj special de protectie pentru a va proteja impotriva uzurii, precum si cu detalii din cauciuc pentru a maximiza ventilatia si a prelungi durata de viata a componentelor.

Cresteti productivitatea

Peste 4 ani si 2 milioane de ore de inginerie au intrat in dezvoltarea celor mai recente procesoare AMD Ryzen™. AMD a combinat aceasta tehnologie cu cele mai anticipate motoare grafice ale lumii pentru a crea unitatea de procesare accelerata AMD Ryzen. Indiferent daca lucrati sau jucati, veti experimenta puterea, performanta si viteza optimizate. carcare rapida, oricand

Descarcarea bateriei si scurtarea timpului? Modelul Ideapad 330 are o durata de viata de pana la 6 ore si sustine incarcarea rapida – 15 minute conectate vor oferi pana la 2 ore de utilizare.

* Profitati la maximum de timpul acordat.

Spatiu de stocare amplu pentru fotografiile, filmele si multe altele

Particularizati spatiul de stocare Ideapad 330 astfel incat sa obtineti exact ceea ce doriti – fara a plati pentru functiile de care nu aveti nevoie. Selectati pana la 2 TB SATA HDD pentru a stoca mii de videoclipuri, fotografii si fisiere. Un SSD SATA receptiv – pana la 256 GB – ofera timpi de pornire mai scurti si viteze mai rapide de transfer de date. De asemenea, puteti combina un SSD SSD 128 GB cu un hard disk SATA 1 TB pentru stocare hibrid care va ofera cele mai bune rezultate din ambele lumi.

Mai curat si mai sigur

Ne-am angajat sa furnizam un spatiu de lucru fara probleme si o experienta PC mai sigura din cutie. Contine doar cinci aplicatii selectate manual, menite sa va sporeasca productivitatea.
Lumina clara si sunet bogat si cald

Dispunand de rezolutia FullHD pana la rezolutia de 15,6″, Ideapad 330 ofera imagini vizuale puternice in miscare. Impreuna cu Dolby Audio™, 330 ofera o experienta de divertisment dramatic imbunatatita. Ridicati volumul fara distorsiuni – veti auzi fiecare detaliu.

Unitate DVD optionala

Ideapad 330 ofera o unitate DVD, astfel incat veti putea viziona si asculta filme si muzica pe care le detineti si le iubiti. Cauta pe site-ul nostru si alte recenzii laptopuri bune sau pareri in categorie sau folosind casuta de cautare, sau lasa un comentariu cu parerea ta mai jos, daca ai comandat deja laptopuri Lenovo pe eMag.

Click aici pentru comanda